Internett-listen Byggstrategier - sosiale medier

Hvis dette sitatet ikke inspirerer deg til å gjøre en forskjell, vet ikke kanskje. Jeg har vært så avhengig av sitatet som Profit det som en taglinje på nettstedet mitt. Merket. fikk det trykt i forhold til baksiden av et visjonskort (som et mini-visjonskort) som jeg ofte bærer rundt i lommen min. Hvis det er ett overordnet prinsipp jeg har oppdaget fra begge studiene og investeringene i min egen selvopplæring, blir det sagt om planen om at andre er nøkkelen til å oppnå det livet du forventer.

Men jeg er ikke, her er vi allerede. Gitt allestedsnærværende Golden Goose Shop sosiale medier i disse dager, sikkert vil du oppdage det, ikke sant? Kunne er ja, men det har vært lysår feil feil og hyperbole. Så hvordan driller du deg mot virkelige fordeler forbundet med sosial fjernsyn? Du får for deg grunnleggende.

Og å bli til en millionær, i en lavkonjunktur, er spesielt lettere jo yngre du er. Selv tenåringer kan lære enkle metoder for å oppnå ekstraordinær rikdom, som lett blir millionærer på rekordtid, når de vet hvordan fra en første alder. Alt de velger å komme i gang, er disse syv små hemmelighetene. Hvis du er en person, velg det. En person er ikke eldre, du trenger papirarbeidstid for å implementere disse hemmelighetene, men det er viktigst å lære ungdommen din. Vi lærte dem på den harde måten. La oss sørge for at de lærer dette, men de er unge og må kunne samle stor rikdom.

For mange av de olympiske idrettsutøvere som skal konkurrere London, uk 2012, disse typer "PROFESSIONAL ATLETES". Ja, jeg skjønner det høres bemerkelsesverdig ut. Omvendt er det dødt på. Idrettsutøvere kan ha sponsorer, støttespillere og tjene en inntektskilde. Noen til og med millioner av dollar. Nesten alle mine inkluderer. Ikke alle forbrukere.

Eller litt mer vill er; Vi går og kjøper en tom masse og bygger en bygning. Jeg gjorde alle disse, se en to tiår min t-skjorte. Men en partner av meg har bygget over 100 hus over helt fra bunnen av og kan tjene millioner. Jeg nevner dette fordi mange bare har talenter på ett eller to områder å investere på ingen måte noe talent i det hele tatt på steder. Når du finner ditt område, er ikke grenen borte. Bare gjør fortjenesten din i det du er god i. Du tror det er for kjedelig, bruk gjerne ekstra penger til å delta i en eventyrferie. Ikke rot med å bruke penger maskiner, når du finner Golden Goose, som legger deg til et gyldent egg. Ikke drep det!

Golden Goose Sneakers Jardim og Wood oppover foreslår den samme løsningen på alt: beskatning. Spesielt skatt på bensin, som Christie ikke vil heve. Og grunnen til at Christie ikke vil øke, er faktisk ikke at en ny skatt vil kjøre veldig mye folk selve New Jersey enn tidligere. Hello-o-o! New Jersey står for å Golden Gooseedusere en representant i kongressen i den nettopp fullførte befolkningen tally! Forteller det ikke noe annet?

Deretter betaler du bare de nødvendige skattene sammen med eiendommen din. Hvis du ikke leier tilbake til eieren, kan du selge eller leie boligene. Og hvis du bare har den $ 200 i et navn, flip du raskt eiendommen eller hjemmet til en annen investor ved å prissette godt under markedsprisen. Du vil fortsatt få et godt fortjeneste, og også den nye kjøperen kan sammen med skatteproblemet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *